Građevinskom limarijom bavimo se od 1977. godine. Zanatska radnja 1996. prerasta u preduzeće “Fiko Commerc SF” sa deset zaposlenih radnika i od tada kontinuirano rastemo i razvijamo se.

Godine 2006. otvorili smo “Limont” – proizvodni pogon kod Vojnića u Republici Hrvatskoj. Odmah smo postavili sebi zadatak da se angažujemo na oživljavanju privrednih aktivnosti i otvaranju novih radnih mjesta u tom izrazito nerazvijenom području. U ovom kratkom periodu preuzeli smo značajan dio posla na pokrivanju i opremanju objekata širom Hrvatske.

U pripremama su otvaranje proizvodno-prodajnog objekta u Banjaluci i izgradnja novog pogona u Ćoralićima, čime ćemo učiniti efikasnijom buduće poslovanje u regiji i osnažiti svoje pozicije u građevinskoj industriji u BiH.

Opremljeni smo i osposobljeni za izvođenje najzahtjevnijih poslova u oblasti građevinske limarije.

Posjedujemo vozni park od 15 namjenskih i specijalizovanih vozila.Proizvodne pogone opremili smo svim mašinama koje su nam potrebne za kvalitetan rad u industriji građevinske limarije. Posjedujemo liniju za proizvodnju crijepne ploče, trapezno profilisanje lima, fasadnih profilisanih limova i građevinske limarije. Pored limarskih proizvoda, bavimo se nabavkom i montažom čeličnih konstrukcija, krovnih, zidnih i fasadnih panela sa ispunom od poliuretana, mineralne vune i stiropora. Vršimo nabavku i montažu polikarbonata, pleksiglasa i alucobonda, a u ovoj godini planiramo da uvedemo nabavku i montažu TRESPE.

U našem prostoru u Cazinu, pored proizvodnje, radi i trgovina koja, osim limarske galanterije i alata, nudi i ostale alate i materijale za radove u građevinarstvu.

 

Translate »